Over mijzelf

Mijn naam is Paul Louer, coach en counselor. De rode draad in mijn leven wordt gevormd door een zeer grote interesse in wat mensen beweegt. Hoe kijken mensen naar zichzelf en anderen? Hoe communiceren mensen met zichzelf en anderen? Hoe gaan ze om met de moeilijke momenten in hun leven? Hoe ontwikkelen ze zich? Hoe leren ze? Wat drijft hen? Wat gebeurt er in dat hoofd?

Vanuit deze interesse heb ik in mijn loopbaan altijd gekozen voor mensgerichte beroepen. Ik ben horeca-eigenaar geweest, trainer, groepsleider, docent, supervisor, raadsonderzoeker en manager bij een overheidsorganisatie en nu coach&counselor. Ik heb gewerkt met jeugddelinquenten, gezinnen met zeer moeilijke opvoedingsvraagstukken, jongeren, studenten, hulpverleners, managers, gedragsdeskundigen, juristen en een kleurrijke groep aan coachees.

Mijn passie is om mensen mogelijkheden te laten creëren die leiden tot groei, inzicht, nieuwe levensenergie en een grotere persoonlijke effectiviteit. Ik geloof in mensen en in hun mogelijkheden. Ik geloof dat zij door het beantwoorden van de vragen die zij zichzelf dagelijks stellen met meer overtuiging, plezier en energie hun leven kunnen leiden en hun werk kunnen doen. Ik geloof in reflectie en het vergroten van zelfinzicht.

Ik geloof in een aanpak die gebaseerd is op empathie, acceptatie, creativiteit, professionaliteit en humor. Die uitdaagt, confronteert, stimuleert en enthousiasmeert. Met als doel: zinvolle en duurzame groei te bereiken!!

Mijn grote drijfveer is om daar een bijdrage aan te mogen leveren. Niets doet mij meer goed dan een mens te zien die zich ontwikkelt, inzicht verwerft, groeit en daardoor met meer zelfverzekerdheid en tevredenheid zijn leven kan leiden.

Mijn professionaliteit heb ik verworven door levenservaring, mijn nieuwsgierige grondhouding en opleiding.

Ik ben opgeleid als trainer (OutwardBoundNederland ), supervisor (VO Amsterdam), en als coach/counselor (Europees Instituut) en ben door de ST!R ( kwaliteitskeurmerk en onafhankelijk register van professionele begeleiders) gekwalificeerd als erkend coach.

Ik werk volgens de gedragscode van ST!R
stir_coach
Voor meer informatie en tarieven over Louer coaching & counseling kunt u vrijblijvend contact opnemen. Contact

"Blijf leren aangaande jezelf, blijf leren aangaande de wereld."

Klanten over Paul Louer

  • Paul is te omschrijven als integer, doortastend, intuïtief, spiegelend, inspirerend.

  •  

    Daadwerkelijk tot verandering komen betekent ook lastige beslissingen nemen. Om deze beslissingen te kunnen nemen moet je eerst weten hoe je er op dit moment voor staat én hoe dit zich verhoudt tot je toekomstwensen. Paul heeft de tools in huis om mijzelf mijn eigen situatie goed in kaart te laten brengen, prioriteiten te stellen en keuzen te laten maken.

  • Paul is open, duidelijk en straight to the point. Zijn bedoelingen legt hij uit met voorbeelden. Door zijn aanpak geeft hij vertrouwen. Hij weet waar hij mee bezig is.

  • Het resultaat van de gesprekken die ik met Paul gevoerd heb is dat ik meer helder heb, wat me op dit moment in mijn leven te doen staat.

    Ik wil verandering in de koers van mijn loopbaan. In het proces van de afgelopen periode werd ik me er bewust van dat dit een actief proces is, waarbij ik zelf aan het roer sta. Dit was enerzijds inspirerend anderzijds ontnuchterend.

  • Ik heb de begeleiding van Paul ervaren als een warm bad. Er liep iemand met mij mee  op mijn pad, die meedacht en mee voelde en op wie ik eventueel kon leunen. Het resultaat is dat ik weer zelfstandig en fris verder kan.

  • Ik ben heel erg tevreden met de hulp die Paul mij in de gesprekken heeft geboden. Hierdoor ben ik van mijn marijuana-verslaving afgekomen.  Hij was altijd erg rustig en objectief in de gesprekken. Ik heb mijn hart bij hem kunnen luchten en kon hem altijd bellen als ik ergens mee zat. Ik heb hem bij vrienden aangeraden, voor wat voor problemen dan ook.