Coaching & Counseling

COACHING & COUNSELING

Je leeft je leven, elke dag opnieuw. Je kan leren van je leven, elke dag opnieuw. Blijven leren is een belangrijk uitgangspunt.

Niet alleen met betrekking tot studie en/of carrièreontwikkeling, zeker ook met betrekking tot je persoonlijke ontwikkeling. Als je puber bent moet je daar mee leren omgaan. Als twintiger leer je over dié jaren. Je wordt wellicht partner, vader, moeder, je ontwikkelt je maatschappelijke carrière, je maakt van alles mee. Je leven ontwikkelt zich in een eigen richting, jouw richting. Elke keer opnieuw leer je van de verschillende rollen. Je leert als mens, all-in. En tijdens die ontwikkeling kunnen er ook wel eens momenten zijn dat je even wat steun kan gebruiken.

Het leven heeft mij geleerd dat je het soms ook even niet weet. Er is twijfel, er gebeurt iets wat je diep raakt, je raakt om een of andere reden van slag af, je weet niet welke koers te varen. Een dierbare overlijdt, een relatie loopt stuk, je verliest je baan of je gaat om een of andere reden aan jezelf twijfelen. Het kan zijn dat je je afvraagt: hoe verhoud ik me tot wat er gebeurt? Wat voel ik nou, wat wil ik eigenlijk? Waar ben ik naar toe onderweg? Wat moet ik nu doen? Welke kant moet ik op? Mogelijk maak je een (hele) lastige periode mee.

In die periodes kan het zijn dat je behoefte hebt om met iemand te praten. Iemand die onafhankelijk is, niet oordeelt, ervaren is, met open oor naar je luistert en die je meehelpt je richting weer te vinden. Kom dan bij mij langs.

Door het leven wat ik heb geleid tot nu toe én door de opleidingen die ik gedaan heb, heb ik mij ontwikkeld tot de coach en counselor die ik nu ben: gedreven, gepassioneerd, breed opgeleid en niet geheel onbelangrijk: ik ben ervaringsdeskundige. In mijn inmiddels gevorderde leven ben ik – naast vele geluksmomenten- ook in aanraking gekomen met verdriet, pijn, onzekerheid en twijfel. Het heeft me veel bezig gehouden. Ik heb ontdekt dat hier mijn passie ligt: om leren gaan met deze moeilijke situaties in mijn leven én anderen hierin ondersteunen wanneer zij dat nodig hebben.

Anders gezegd: “I walked my talk” en kan daardoor van dienst zijn voor mensen die dat ook meemaken. Om je te leren je innerlijke kompas weer te vinden en te gebruiken in je dagelijks leven, om zo met opgelucht gemoed en met meer inzicht & plezier duurzaam je leven te kunnen leiden en je werk te doen. Om dit vorm te geven heb ik eind 2013 LCC opgericht (LouerCoaching&Counseling).

Mijn professionaliteit heb ik verworven door levens- en werkervaring, een nieuwsgierige grondhouding en uitgebreide opleiding. Ik ben opgeleid als trainer (OutwardBoundNederland; 1985), supervisor (VO Amsterdam;1993), Master NLP (Vidarte; 2011) en Coach/Counselor (Europees Instituut; 2015). Ik ben gecharmeerd van, en werk met, de methodiek van de Geweldloze Communicatie naast vele andere methodieken waaronder o.a. familieopstellingen. En ik blijf doorleren. Ik ben door ST!R ( kwaliteitskeurmerk en onafhankelijk register van professionele begeleiders) gekwalificeerd als erkend coach (sinds 2016) en werk volgens de gedragscode van ST!R.

Als bovenstaande je aanspreekt: neem contact op voor een kennismakingsgesprek, ik ontmoet je graag.

Paul Louer
Coach & Counselor

Wat kan Louer coaching & counseling voor jou betekenen? Contact

"Vooruitgang ontstaat wanneer onmogelijk en noodzakelijk elkaar tegenkomen."